Συμμετοχή στο διαγωνισμό Euso 2020

Το σχολείο μας συμμετείχε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στον τοπικό διαγωνισμό Euso 2020”. Πρόκειται για ένα μαθητικό εργαστηριακό διαγωνισμό που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.). Πολλοί μαθητές ενδιαφέρθηκαν και ακολούθησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε σε κενά ή εκτός σχολικού ωραρίου.

Τελικά όμως, η τριμελής ομάδα μαθητών που εκπροσώπησε το σχολείο μας αποτελούνταν από τους: Αντωνάκη Νικόλαο, Καραβόλια Μανώλη και Μαλαματή Άννα, όλοι μαθητές της Β' Λυκείου. Οι μαθητές μας διαγωνίστηκαν σε τρία πειραματικά θέματα: έναστη Φυσική, ένα στη Χημεία και ένα στη Βιολογία και παρόλο που δεν κέρδισαν την πρώτη θέση, πήραν πολύ χρήσιμα μαθήματα πάνω σε εργαστηριακές τεχνικές και πειραματικές δοκιμασίες.

Συγχαρητήρια στους μαθητές/-τριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό  και στους καθηγητές Φυσικών Επιστημών που τους προετοίμασαν και τους καθοδήγησαν, την κ. Αγγελίδη Χριστίνα, Βιολόγο, τον κ. Καράβατο Φίλιππο, Χημικό και τον κ. Γούλα Κωνσταντίνο, Φυσικό.