121ec0f7-5aca-4c6e-a969-9bb3f968f73dΜε αυτή την επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ρόδου (ΕΠΟΜΕΑ) για τη γενναιόδωρη δωρεά προς το σχολείο μας . Η προσφορά αντιβακτηριδιακών σαπουνιών για τους μαθητές μας είναι ένα πολύτιμο δώρο πουσυμβάλλει στην προαγωγή της υγείας και της καλής υγιεινής.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η προστασία της κοινότητάς μας από την εξάπλωση ασθενειών είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η εν λόγω συνεισφορά μάς βοηθά να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εκπαίδευσης, για την προστασία των παιδιών μας και του προσωπικού του σχολείου μας.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξη της ΕΠΟΜΕΑ και είμαστε ευγνώμονες για την καλοσύνη και την αλληλεγγύη που η ΕΠΟΜΕΑ έχει επιδείξει. Γνωρίζουμε και θαυμάζουμε την δράση της Ομάδας σε ολόκληρη το νησί της Ρόδου, στην φωτιά της νότιας Ρόδου το περασμένο καλοκαίρι, στην αναζήτηση συνανθρώπων που αγνοούνται, στην έμπρακτη βοήθεια σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη, στην διαφύλαξη των δασών μας και άλλες πολλές δράσεις, στις οποίες θα θέλαμε κάποια
στιγμή να θαυμάσουμε και κάποιους από τους μαθητές μας. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η ευεργετική σχέση και στο μέλλον, γιατί οι δράσεις της Ομάδας θα πρέπει να γίνουν πρότυπα προς μίμηση και από τους νεότερους.


Με εκτίμηση,


Για το ΓΕΛ Ιαλυσού.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ