Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συννημένο έγγραφο

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) πραγματοποίησε πρόσφατα διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκαν τα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών όλων των Τμημάτων του.

Όλες οι παρουσιάσεις είναι αναρτημένες στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.youtube.com/channel/UCPncunqp3bMuAHHeCikhalg 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συννημένο έγγραφο.

Attachments:
Download this file (ομάδα γονέων (4).docx)ομάδα γονέων (4).docx[ ]29 kB

Η Δίοδος δοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση για γονείς μαθητών Α΄και Β΄Λυκέιου στις 20 Φεβρουαρίου 2021. Ενημερωθείτε σχετικά από το συνημμένο

Attachments:
Download this file (img-210216124359.pdf)img-210216124359.pdf[ ]431 kB

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο συννημένο έγγραφο

Διαβίβαση  τέσσερων (4) ενημερωτικών φυλλαδίων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στα παρακάτω συννημένα έγγραφα:

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την ανάρτηση ηλεκτρονικών συνδέσμων σε ιστοσελίδες του ΥΠΑΙΘ οι οποίοι διατίθενται από Μουσεία και άλλους Φορείς.

https://www.minedu.gov.gr/news/47220-04-12-20-hlektronikoi-syndesmoi-me-themata-politistikoy-periexomenou-se-istoselides-tou-ypaith

Ο Διευθυντής

Θεολόγος Χρήστος

Σας κοινοποιούμε επιστολή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που αφορά τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 4ου Επιστημονικού Πεδίου.

Aγαπητοί καλησπέρα σας,

Σε μία δύσκολη για όλους χρονιά, στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) θεωρούμε σημαντική την εξ' αποστάσεως, ασφαλή και απρόσκοπτη ενημέρωση των ενδιαφερομένων καθηγητών και μαθητών.

Στο σύνδεσμο https://www.dept.aueb.gr/el/content/details-issue-26th όπου έχει αναρτηθεί το 26ο τεύχος του online newsletter μας, μπορείτε να διαβάσετε τα νέα της κοινότητάς μας

Στην περίπτωση όπου δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τη σχετική ενημέρωση,  μπορείτε να μας ενημερώσετε με email (Θέμα: Διαγραφή από λίστα newsletter).

Επίσης είμαστε σταθερά στη διάθεσή σας για επίλυση αποριών σχετικά με το Τμήμα μας. 

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων 2020 μας τίμησαν με την επιλογή τους αναδεικνύοντας το Τμήμα ΔΕΤ στην πρώτη θέση κατάταξης στο 4ο Επιστημονικό πεδίο (Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική),  όσον αφορά στα τμήματα όπου δεν απαιτείται εξέταση ειδικού μαθήματος, με βάση 17.900 μόρια, συνεχίζοντας μία παράδοση χρόνων. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, καθώς σχεδόν στο σύνολό τους, οι πρωτοετείς -πλέον- φοιτητές μας είχαν πλήρη ενημέρωση αναφορικά με το Τμήμα, είτε άμεσα, μέσω της παρακολούθησης webinars που διοργανώσαμε (ενδεικτικό παράδειγμα:https://www.youtube.com/watch?v=NFK0mLPIa58) ή συμμετείχαμε και της ιστοσελίδας μας, είτε έμμεσα, μέσω Λυκείων και καθηγητών.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος υπάρχει ειδική ενότητα ενημέρωσης για τους μαθητές κι αποφοίτους Λυκείου.

Ολοκληρωμένη παρουσίαση του Τμήματος είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο: https://www.dept.aueb.gr/sites/default/files/dmst/news-events/Welcome2020/DMST_presentation.pdf

Θέτουμε την παρούσα ενημέρωσή στη διακριτική σας ευχέρεια για προώθηση στους μαθητές, κηδεμόνες, καθηγητές διδάσκοντες μαθήματα 4ου επιστημονικού πεδίου κι οιοσδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι η τηλεκπαίδευση έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες διδασκαλίας και παρακολούθησης μαθημάτων. Παρόλα αυτά, όταν κρίνετε ότι το επιτρέπει ο προγραμματισμός σας θα χαρούμε να συναντηθούμε διαδικτυακά μέσω διοργάνωσης από μέρους μας ή συμμετοχής σε webinars, για live ενημέρωση καθηγητών, γονέων και μαθητών.

 

Εκ μέρους της κοινότητας του Τμήματος ΔΕΤ, εύχομαι σε εσάς και τους οικείους σας υγεία και δύναμη στο σημαντικό έργο της εκπαίδευσης! 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Παραμένω στη διάθεσή σας (θερμή παράκληση για επικοινωνία αρχικά μέσω email και στη συνέχεια θα επικοινωνήσω μαζί σας τηλεφωνικά)

Με εκτίμηση

-- 

Μαρία Κοντούλη, MSc
Δημόσιες Σχέσεις
Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τηλ.: +30 210 8203409
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

image003

 

 

 

 

Αξιότιμες κυρίες,


Αξιότιμοι κύριοι,

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) διοργανώνει τα τελευταία 14 χρόνια εκδηλώσεις για μαθητές Γ’ Λυκείου στις οποίες παρουσιάζονται τα Προγράμματα Σπουδών όλων των Τμημάτων του. 

Φέτος, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η Διοίκηση σχεδιάζει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων μέσω Διαδικτύου. 

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν τόσο βιντεοσκοπημένες δεκάλεπτες παρουσιάσεις των Τμημάτων όσο και παρουσία του εκπροσώπου του Τμήματος ζωντανά (διάρκειας 15 λεπτών) για επίλυση αποριών. 

Η ημερομηνία, το πρόγραμμα και η πλατφόρμα της ζωντανής αναμετάδοσης της εκδήλωσης θα σας ανακοινωθούν σύντομα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου-ΔΟΠΑΡ διοργανώνει σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Μήνας Εφηβείας».

Ο «Μήνας Εφηβείας» περιλαμβάνει δύο δράσεις:

Α. ONLINEΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

Για τη φετινή χρονιά, οι μαθητές και οι μαθήτριες με τους εκπαιδευτικούς τους μπορούν να «συναντηθούν» διαδικτυακά με τους συγγραφείς και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση των ακόλουθων βιβλίων:

α) «Προσωπογραφίες του 1821» της συγγραφέως και ιστορικού Μαρίας Σκιαδαρέση για γυμνάσια και λύκεια,

β) «Μια σκιά στο παράθυρο» της συγγραφέως Λίνας Λυχναρά για ε΄ και στ΄ τάξεις δημοτικού και

γ) «Με το σπαθί της Ανδώς στα βάθη της ιστορίας» του συγγραφέα και εκπαιδευτικού Γιώργου Χατζόπουλου για γυμνάσια και λύκεια.

Β. ONLINE ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ & ΓΟΝΕΙΣ

ONLINE ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ με αφορμή το βιβλίο «Ο Σάιμον ενάντια στην ανθρωπότητα» με θέμα τη σεξουαλική αγωγή και τις έμφυλες ταυτότητες

Μαίρη Χιόνη, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας, επιστημονική συνεργάτιδα Πολύχρωμου Σχολείου & ORLANDO LGBT+ Ψυχική Υγεία Χωρίς Στίγμα.

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, τις ημέρες και ώρες των διαδικτυακών συναντήσεων, προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε!

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου
Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου
Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α, 851 33 Ρόδος
Τηλ.: 22410 28557, 32510, 32520