Δίπλωμα Απονομής της ΕΛΣΤΑΤ στην Ομάδα1 του Σχολείου μας από την ΕΛΣΤΑΤ

_ΣΤΑΤΙΣΤΙΣΤΙΚΗΣ.png

Οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας που συμμετείχαν στην Ομάδα 1 ήταν οι:

1. Μουσάδη Δέσποινα (Γ΄Λυκείου)

2. Σαρρής Άγγελος (Γ΄Λυκείου)

3. Χίλια Αντριάνα (Γ΄Λυκείου)

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Πρόκριση στο Διαγωνισμό Ευκλείδης

Ο μαθητής της Γ΄Τάξης Αγαπητός Χριστοδούλου πήρε μέρος στο Διαγωνισμό Θαλής της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 11 Νοεμβρίου 2017 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού Ευκλείδης που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2018. Θερμά Συγχαρητήρια!

Το Λύκειο Ιαλυσού στο πρόγραμμα Euroscola

 

Το πρόγραμμα Euroscola διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή  Ένωση με σκοπό να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης και να εξοικειωθούν με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.  Στη διάρκεια του χρόνου διοργανώνονται πολλές τέτοιες ημερίδες, όπου συμμετέχουν περίπου 500 νέοι ηλικίας 16-18 ετών από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα πλαίσια του προγράμματος, οι μαθητές συναντώνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, όπου ανταλάσσουν απόψεις και αποκτούν γνώσεις για την Ένωση μέσα από παιχνίδια. Έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν και μέλη του Κοινοβουλίου και να εκφράσουν τις απορίες τους σχετικά με την Ευρώπη. Φέτος, στην ημερίδα που διοργανώνεται την Παρασκευή 7 Απριλίου συμμετέχει και το ΓΕΛ Ιαλυσού με τη  μαθήτρια Μουσάδη Δέσποινα.

17883984_10211074622454913_3496096681087578438_n.jpg 

 

Δωρεά στο Σύλλογο Ροδαυγή

 Οι μαθητές της Γ΄Λυκείου του ΓΕ.Λ. Ιαλυσού αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν χοροεσπερίδα αποφοίτησης με σκοπό να συγκεντρώσουν κάποιο χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό.Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τα διέθεσαν στο "Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών 'Ροδαυγή' " αποχαιρετώντας τα μαθητικά τους χρόνια με αισθήματα αλληλεγύης.

http://www.rodiaki.gr/article/357897/dwrisan-sth-rodaygh-ta-xrhmata-gia-thn-ekdromh-toys

Δενδροφύτευση

Ημερήσια Εκδρομή-Δενδροφύτευση

Για δέκατη συνεχή χρονιά το Γενικό Λύκειο Ιαλυσού με τους μαθητές και τους καθηγητές του, πραγματοποίησε δενδροφύτευση σε περιοχή που υπέδειξε  η Δασική Υπηρεσία Ρόδου, κοντά στο χωριό Απόλλωνα. Από το Δασαρχείο δόθηκαν τα δεντράκια, τα οποία φύτεψαν οι μαθητές συνεισφέροντας στην προσπάθεια αναδάσωσης του νησιού μας. Ακολούθησε επίσκεψη στο φράγμα Γαδουρά όπου έγινε παρουσίαση του έργου και του σκοπού του, στo πλαίσιo της οικολογικής ευαισθητοποίησης των μαθητών για τους υδάτινους πόρους της Ρόδου.

 

ekdromi4.jpg

Ρόδος για τη ζωή

Το Γενικό Λύκειο Ιαλυσού, στο πλαίσιο της Ερευνητικής Εργασίας "Εθελοντές Μαθητές" συμμετείχε στη δράση "Ροδος για τη Ζωή". Οι μαθητές που πήραν μέρος μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Τσέκου, συμμετείχαν τόσο στην προετοιμασία της εκδήλωσης όσο και στη πραγματοποίησή της που έγινε στις 6 Νοεμβρίου 2016 στη Ρόδο, με τη φυσική τους παρουσία και την εθελοντική προσφορά τους. 

rodosgiathzoi2.jpg